+ Talking to Mozart

Facebookstatus: Pratar med mig själv (K10 Sturegymnasiet)
 
...och Mozart.
 
Sitter i skolan och jobbar ikapp med webbdesignen. Det här med html. och csskoder kan verkligen få en människa att fokusera på riktigt. Det funkar inte annars, helt enkelt.

+ You are my sunshine, my only sunshine

Facebook-status just nu: "Jag måste ha glömt någonting. Jag bara måste. Tänkt, Jossan, tänk. Vad är det du glömmer? Du kan ju inte inte ha glömt något. Det är inte likt dig."
 
Ska åka till storasyster idag!!! Det är jag värd, tre lediga dagar för att umgpås med min syster. Vi ska på Make up stores modevisning i Globen imorgon! Och just för tillfället har jag fått låna Maddes 50mm-objektiv. (Tack igen. I won't brake it! Puss på dig.)
 
Tycker bara det är konstigt att jag blev klar med packningen så snabbt och att jag inte kommer på vad det är jag glömmer. Det kan ju inte vara så att jag inte glömmer något liksom. Så har det aldrig varit. Misstänksam..,
 
Oh well, jag har i alla fall fått i mig kaffe och ska snart dra mig mot tåget för att köpa på mig lite dricka och nötter till resan. Har även laddat telefonen med lite filmer och min rosa kamera åker ju självklart med! Känner att den kan behöva lite äventyr, den också.

+ Before your eyes

 
Sitter på fotolektionen nu och försöker få ordning på designen på min loggboksblogg. Det är kort och gott min loggbok till mitt projektarbete! Följ den också!
 
projektkalendern.blogg.se

+ I'm a believer



Yesyes, Antikrundan har spelat in i Halmstad idag. Därför var jag ju bara tvungen att gå dit och fota lite. Lånade ett objektiv från skolan just för detta tillfälle; Tokina 11-16 f/2.8. Helt okej objektiv. Fint ljusinsläpp. Kunde ju dock varit bättre, från början var jag ju och fikade efter något med f/1.8 men detta fanns icke på skolan. Så så blev det! Lite halvjobbigt med manuell fokus bara.

+ gross but delicious

 
Okej, det ser ju för äckligt ut. Men lugna! Det är inte mask! Det är smörgåskrasse. "Planderade" de igår och de har redan börjat växa! Undrar hur många dagar det går tills de är helt färdiga...

RSS 2.0