+ will we remember different summers

Summer is incomming. Vi satt på balkongen till åtta på kvällen, jag och Madde. Underbart!


+ tards on the loose


+ wednesday

Gestuz Piano Long Dress Offwhite/Multi Bubbleroom.se
One teaspoon Bowie dress Bowie Bubbleroom.seOne teaspoon Bowie dress Bowie Bubbleroom.se
Sisters Point Lop Dress Black/White Bubbleroom.se

Hittade lite fina klänningar inne på bubbleroom.
Älskar mönstret på den första klänningen!
Och ryggen på den andra!

+ balkonginvigning idag


+ it might be a sunny year this year


(observera gärna att jag inte ser något på datorskärmen för att solen ligger på precis där den ska så bilderna är rena chansningarna hehe)

Bästa känslan jag vet: den man får när man känner doften av sommar. (Eller det kanske bara är jag?)

Sitter just nu och inviger balkongen efter att ha haft möte med studentkommittén efter skolan. Mmmhh! Solen skiner i ögonvrån och fiskmåsarna tjuter (på gott och ont...) bakom mig. Bilar rullar förbi på gatan bakom mig med folk i som slutat jobbet för dagen. Meningen var att jag skulle plugga men, let's face it, så lär ju inte fallet bli. Hunden kommer ut på balkongen ibland för att titta ner på gatan för att se om mamma kanske, kanske den här gången kommer gående. 

Det är nu det börjar sprattla i benen. Det är nu alla blir som gladast. Nu när man känner hoppet om att sommaren faktiskt är på väg.

Rappakalja är det vad det är, den här texten. Men så fick det bli.

Jag drar ner solglasögonen nu då solen helt plötsligt tog i lite extra för min skull och fortsätter glida runt lite på internet (för att låta lite coolare än jag egentligen är).

+ this has to be part of your lifestyle



Här i Halmstad börjar solen titta fram igen. Äntligen!

Hade bara en lektion idag och nu sitter jag och väntar på Carolina. Hon skulle egentligen agera modell åt mig idag, men jag bestämde mig för att vänta med det till onsdag så jag och Madde kan göra det tillsammans på lektionen istället. På så sätt behöver jag inte låna en blixt från skolan till Canon-kameran heller.

Bokade nyss in mig på massa pass på TK i veckan också. Jag är igång nu inför beachen 2012 (/resan med mamma 2012?).

+ it's not always easy


+ wonder in a wonderland

På den här bilden är det från vänster: Maja, Johan, Jag, Agneta (läraren som fikar mest av alla), Madeleine och Emil. Emil var den som åt upp alla kakorna. Hosthost!

Detta är en liten del av min klass. Min underbara klass. Alla är lika störda och alla tycker om en riktig go'fika lika mycket.
Det är en fin klass. Med många olika personligheter och gemytliga individer. Alla med sina egna egenskaper som sticker ut och gör oss till den klass vi är. Lite smått vanföreställande, en liten smula dyssfunktionella och en stor kista med söta saker.

+ do it for me

Jag är helt slut!
Har haft möte nu med studentkommittén i två och en halv timmar!
GAAASSSHHH, säger jag bara! Det tar verkligen musten ur en. Och ännu värre blev det när jag väl insåg att jag glömde ta med kaffet som jag gjorde nere i K10 specifikt för att klara detta mötet (som jag dock inte trodde skulle ta så lång tid)!! Gråter nästan när jag tänker på det...


weheartit

Blir lite fika till kvällsmat ikväll, dessvärre utan små rosa moln och te istället för kaffe - eller choklad eller vad det nu är på bilden.


+ sunny weather and a bucket of sand


Tänkte bara visa att så här soligt har vi det idag. Fast blåsigt! Ser inte fram emot att gå ut med hunden, det är ju säkert i alla fall...

Sitter och väntar på gitarrlektionen klockan tre genom att titta på top modell Sverige och desperata hemmafruar, som jag missade i tisdags. Efter gitarren blir det core styrka på TK.

+ no need to argue

Kollade runt lite på aftonbladet i väntan på lektion och hittade de här videorna..
Fick helt ärligt lite tårar i ögonen av den här. Så himla fina bilder. Så himla fin musik.

+ you did caught up with my dream



Ville bara visa mina fina glas som mamma köpte till mig, efter månaders cravings. Kärlek på henne!
Sedan var jag ju bara tvungen att visa upp mina drömfångare som jag gjorde igår. Det var superkul och mycket enklare än man tror. Blir faktiskt rätt nöjd med dem. Den första mer än den andra, dock.

Har lånat en Canon av skolan nu som jag ska testa ett tag, för att jag funderar på att köpa en. Min Nikon har påbörjat sina sista dagar i livet tyvärr. Jag fäller en lite tår för dess skull, då den varit med mig i vått och torrt i flera år nu! Men någon gång måste man ju gå vidare. Antar att den gången närmar sig.

Talk to you later!

+ don't tell me i'm a screwed up man



Nu har jag The Pants på mig, favvobyxorna från Thailand, Byxorna med stort B och mamma kommer snart hem. Så ska ta av mig handduksturbanen och gå och laga lite mat till henne och mig.

Det var förresten lättare att hoppa än att lyfta benen överhuvudtaget nu efter core-passet, vilket jag tycker är ganska underligt...


Mina byxor är magiska. Världen blir liksom lite bättre varje gång jag tar på mig dem.

+ summer is on it's way



Promenerade bort till Västra stranden idag med Madde, där vi tog en kopp te och fotade lite till en uppgift vi har i skolan. Mysigaste känslan på länge!

(Note to self: sluta glömma ställa tillbaka ISO'n!!!)


+ invisible children




Jag vet att den är lång, men det är en video som är värd 30 minuter!
Titta på den. Jag lovar, du kommer hålla med om det.

+ happy endings my ass

Så här gick det med vårt superfina vårväder. Antar att jag får lägga solglasögonen på hyllan igen för ett tag...


+ girls on film


Vill bara göra en shout out till min vän Madde för hon fyller hela 18 år idag!
Grattis grattis! :) ♥
Så här fint väder börjar det bli här i Halmstad att man behöver ta fram sina solglasögon igen.
Det gillar vi!

+ they turn their heads when you walk through the door


Bakade dessa igår. Recept ur min nya bok. De såg godare ut i verkligheten dock! Måste få koll på det här med att fota mina bakverk så att de inte ser så äckliga ut...


Sitter fortfarande med telefonsnäckorna i öronen efter att jag ringt runt hela eftermiddagen i flera försök för att få in lite mer annonspengar. Känner mig lite som en kontorsgubbe som sitter i telefonmöte (alltså pappa då eller?). Igår var jag och mamma på Tylösand med hunden (förra inläggets bilder) och idag har jag faktiskt gymmat lite och sen, ja... ni vet.

(Nu har min beställa bakbok kommit, fick jag percis sms om! Yeii!)

+ like a walk on the beach


+ doesn't matter today



Tog en finrunda med mor och vovven innan ikväll, som det så fint heter.
Och tro att jag blev chockad när jag trodde att det var blänk i linsen på bild nr 2 innan jag förstod att det var en plastpåse fast i trädet.
Borde jag rädda den? Den kanske är höjd- eller flygrädd liksom?

RSS 2.0