+ coffee & cigarettes


Du kör på en landsväg. Tvåhundra meter framför bilen upptäcker du en älg på vägen. Bakom dig närmar sig en bil i hög fart. Hur ska du agera?
A. Vänta med att bromsa och se om älgen går bort från vägen.
 
Ibland är  teori lika underhållande som mina classmates.


+ Oh, how I want this beauty

Foto: STUDDED BRA COMPETITION! Win this amazing studded bra from Mad Lady (very soon in store). The only thing you need to do is:

1. LIKE Mad Lady on facebook
2. SHARE this post
3. If you want a bigger chance to win, blog about this competition and link this post!

Ends on Friday 31st of August!
GOOD LUCK!
Är med och tävlar om den här otroligt snygga behån' (https://www.facebook.com/#!/ILoveMadLady). Såg den och allting inom mig skrek "GUD VAD SNYGG! VILL HA DEN!!". Hoppas jag vinner!!
Tävlar dock mot min syster (caaaroliiine.blogg.se). Hoppas hon inte blir arg, haha.

+ This is how I rullar

Rullade iväg på inlinsen (?!) sen också. Det blev allt som allt 7 km till. Så dagens motion blev ganska bra. 1,4 mil allt tillsammans. Jag är ganska nöjd för att inte ha gjort ett skvatt på hela sommaren!

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch så att mamma slipper känna lukten av mitt svett när hon kommer hem. Hehe.


+ I have walked the seven seas

Har precis varit ute och gått sju km med vovven! Hemma för en uppladdning inför nästa moment.


+ Flea market found!

Detta blev denna dagens loppisfynd. En rosa kamera! I'm in love. Den kommer verkligen piffa upp min samling.


+ We went to the beach

 
Första "skoldagen" idag. Mycket nytt sen innan!
 
Tog vovven till stranden en stund i den sena eftermiddagssolen, jag och mamma.
Ikväll kan det nog bli en mysig hemmakväll med datorn och gamla bilder. Måste brainstorma till projektarbetet också! Bara ett år kvar av skolan nu!

+ Today's pottering

 
Det här blev dagens pyssel när jag kom hem från Panduro. Jag pimpade mina hörlurar! (Som så många andra efter tipset på blogg.se's startsida.)
 
Måste bara berätta: För flera veckor sedan(?) klagade jag på att jag hade fått en matrest som fastnat mellan tandköttet och kindtanden, liksom uppepå tanden. Fram till idag har jag stört mig på denna och fram till idag har jag trott att det varit en matrest. But actually: det var en visdomstand som började göra sig till känna! Haha! Att det skulle ta så lång tid att upptäcka detta.. Men nu kanske andra kan lära sig av mina "misstag". Så tänk på det hädanefter. Matrester är inte alltid matrester - det kan vara en visdomstand!

+ Another day in the sun

Ännu en solig dag som jag spenderar på balkongen.


+ Things don't always work out

Sitter just nu i min brassestol på balkongen och solar. Svetten rinner och solen grillar. Underbart är det! Har påbörjat en ny bok också: Min vän Leonard av James Frey. Köpte den någon gång förra året, tror jag, men har fortfarande inte rört den. Kände att det kunde vara dax nu!

Så här kommer min dag se ut fram till ca halv fyra. Då ska jag gå in och duscha och sen börjar handbollen kl 16!

Hej så länge!


+ give me what I want

 
Tittade precis på Angelica Blicks collection för Nelly.com. JAG VILL HA DEN HÄR KAVAJEN OCH KLÄNNINGEN! UTROPSTECKEN! Klänningen verkar dock vara slut... Men jag är kär i kavajen! Ge mig, tack!

+ I'll admit that I was glad that it was over

 
Tonights' outfit.

+ Rain is coming down

 
Yes yes. Idag har jag varit på riskettan från 9-12.30. Tack och lov var det roligare än jag förväntade mig, men still...
Efteråt tog jag en vända inne på lite affärer och det slutade med att jag kom ut med två väskor. Woops! Men fick ju tillbaka skatten idag så det kunde vara lite okej, tyckte jag. Haha.
 
Cyklade hem i regnet efter det och sitter just nu och värmer mig med lite te. Ska hoppa in i duschen sen och ikväll blir det la stada!

+ Crawling under my skin

 
Skönt för dem som faktiskt kan gå en hel sommar och göra absolut ingenting och må bra av det. Men jag börjar inte bara få myror i benen, jag har myror i hela kroppen! Så som man kan få när man har legat ner för länge.(Vilket är precis vad jag har gjort.) Det liksom kryper under skinner på mig och skriker att det måste få komma ut! Mitt huvud skriker på min kropp.
 
Måste börja träna igen! Det skulle i alla fall vara en bra start. Allt är ju så tråkigt dyrt bara. Och eftersom jag inte har jobb (= ingen inkomst förutom studiebidraget som knappt räcker som det är) är det svårare ändå.
 
Hade dock mer än gärna varit en av de som bara kan ligga i en hängmatta och rulla tummarna.
 
 

+ Confusing what?

 
 
I geet the feeling.

+ Not a sound

 
"Jag kanske ska ta mig ett glas ändå, det kanske är därför jag har ont i huvudet."

RSS 2.0